Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل بانک صادرات ایران گفت: با استفاده از نسخه ارتقا یافته سامانه شمس بانک صادرات ایران مشتری می‌تواند به صورت آنلاین، تمامی مراحل افتتاح حساب، درخواست دسته‌چک و درخواست تسهیلات را در این سامانه انجام داده و با اجرایی شدن احراز هویت الکترونیکی در آینده نزدیک، به طور کلی نیازی به حضور مشتری در شعبه نخواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایران اکونومیت به نقل از روابط‌عمومی بانک صادرات ایران، حجت‌اله صیدی در حاشیه مراسم گرامیداشت روز ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز زن در خصوص رونمایی از نسخه ارتقا یافته سامانه شمس افزود: سامانه «شمس» (شعبه مجازی سپهر) نیمه شهریور ماه و همزمان با سالروز تاسیس بانک صادرات ایران رونمایی شد و نسخه ارتقای یافته آن امروز شامل افتتاح حساب، درخواست تسهیلات و سایر خدماتی است که نیاز به حضور مشتریان عزیز بانک در شعبه ندارد. این سامانه با توجه به شیوع بیماری کرونا و رعایت پروتکل‌های بهداشتی نیز کاربردهای مفیدی خواهد داشت.
وی ابراز کرد: نیازی به احراز هویت مشتریان فعلی بانک صادرات ایران از زمان راه‌‌اندازی سامانه شمس در شهریور ماه سال جاری نبوده است اما برای مشتریان جدید احراز هویت با یکبار مراجعه به شعبه انجام می‌شود و تمامی خدمات حتی واریز وجه نیز قابل انجام است در عین حال برای برداشت وجه لازم است به شعبه مراجعه کرده و امضای مشتریان جدید ثبت شود. با عملیاتی شدن احراز هویت الکترونیکی، که تا پایان سال جاری نهایی خواهد شد، مراجعه به شعبه با استفاده از سامانه شمس به طور کلی حذف خواهد شد.
مدیرعامل بانک صادرات ایران همچنین در خصوص تسهیلات کسب و کارهای آسیب‌دیده از کرونا گفت: تا هفته گذشته بیش از ٩٠درصد درخواست‌های این بخش در سطح نظام بانکی پاسخ داده شده اما بخشی حدود ١٠ درصد که هنوز موفق به دریافت این تسهیلات نشده‌اند، ممکن است به دلیل مشکل ضامن موفق به دریافت این تسهیلات نشده باشند، ضمن اینکه بانک‌ها نمی‌توانند به طور سلیقه‌ای دو ضامن برای این تسهیلات درخواست کنند.
صیدی افزود: این رویه در بخش تسهیلات ودیعه مسکن و وام‌های قرض‌الحسنه مانند وام‌ ازدواج نیز با سرعت بیشتری اعمال خواهد شد.
وی گفت: برای پرداخت تسهیلات در بخش جهش تولید که به تمامی زنجیره تولید اعتبار می‌دهد، هم سامانه اوراق گام راه‌اندازی شد و هم در بانک صادرات ایران، طرح طراوت عملیاتی شده که تامین مالی مصرف کننده نهایی از فروشگاه تا تأمین مواد اولیه را انجام می‌دهد. این فرآیند موجب شده تا در نظام بانکی تاکنون ٧٥ هزار میلیارد تومان به تولید صنعتی و کشاورزی کشور تخصیص پیدا کند.

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: بانک صادرات ایران احراز هویت سامانه شمس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۰۴۹۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فعالیت ۱۶ هزار صنعتگر در حوزه صنایع دستی زنجان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای زنجان؛ موسوی با بیان اینکه سالانه هفت هزار تن آثار مسی در استان تولید می‌شود، گفت: این میزان تولیدات توسط سه هزار هنرمند فعال در حوزه مسگری انجام می‌شود و همچنین سه هزار هنرمند نیز در زمینه چاقوسازی و دیگر رشته‌ها فعال هستند.

وی در ادامه به فعالیت حدود چهار هزار گیوه دوز در استان اشاره کرد و افزود: هنرمندان گیوه دوز به صورت خانواری در امر تولیدات این هنر دستی فعال هستند که مشارکت قشر‌های مختلف مردم در حوزه صنایع دستی را نشان می‌دهد.

معاون صنایع دستی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان با بیان اینکه یکی از برنامه‌های مهم این اداره کل در سال جهش تولید با مشارکت مردم، حمایت از هنرمندان صنایع دستی است، گفت: هم اکنون مواد اولیه رشته‌های هنری نظیر مس و ملیله، گران بوده که در حد توان خود حمایت‌های لازم را برای تهیه آنها در دستور کار قرار داده ایم.


وی با بیان اینکه این اداره کل در سال گذشته حدود هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال وام به متقاضیان صنایع دستی پرداخت کرد، افزود: در مجموع با احتساب اعتبارات سال‌های ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱، این تسهیلات به حدود ۸۰۰ متقاضی اعطاء شد.

موسوی با تأکید بر اینکه پرداخت وام به هنرمندان صنایع دستی در راستای رونق بخشی به کار آنها و تهیه مواد اولیه و خرید تجهیزات انجام می‌شود، گفت: ایجاد اشتغال در بخش صنعت هزینه‌های بالایی دارد، اما در حوزه صنایع دستی با مبلغ کمتری می‌توان اشتغالزایی کرد.

معاون صنایع دستی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان با بیان اینکه سود بانکی تسهیلات پرداختی چهار درصد و به نوعی قرض الحسنه است، ادامه داد: این نوع تسهیلات برای ایجاد اشتغال خانگی صنایع دستی نقش اساسی دارد و می‌تواند اثرگذاری بهتری داشته باشد.

وی با بیان اینکه پرداخت تسهیلات در تحقق نامگذاری شعار سال بسیار موثر است، افزود: طبق پیش بینی‌ها اشتغال صنایع دستی استان طی امسال به حدود ۷۰۰ نفر خواهد رسید.

موسوی با بیان اینکه مهمترین عامل رونق صنایع دستی، توجه به صادرات است، گفت: یکی از برنامه‌های مهم ما طی امسال صادرات محصولات صنایع دستی به ویژه در حوزه مس، چاقو و ملیله از طریق گمرک استان است.

معاون صنایع دستی و هنر‌های سنتی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان زنجان گفت: هدف این اداره کل صادرات تجمیعی محصولات مختلف صنایع دستی استان است و برنامه ریزی‌ها بر این موضوع مهم بیشتر متمرکز خواهد شد.

دیگر خبرها

  • امکان ایفای تعهدات صادراتی، از طریق بانک سامان
  • بانک سامان میزبان صادرکنندگان در نمایشگاه اکسپو ایران
  • بانک آمریکایی «ریپابلیک فرست» اعلام ورشکستگی کرد
  • تذکر کمیسیون اصل نود به ۴ دستگاه برای پیوستن به سامانه اعتبارسنجی
  • بسته تأمین مالی غیر نقدی زنجیره تأمین بانک صادرات ایران در خدمت تولید است
  • بسته زنجیره تأمین بانک صادرات ایران در خدمت تولید است
  • ارائه خدمات «مشاوره‌ای – آموزشی»، آنلاین و حضوری مرکز روانشناختی «جهت» برای عموم
  • فعالیت ۱۶ هزار صنعتگر در حوزه صنایع دستی زنجان
  • جزئیات صورتجلسه کمیسیون اصل ۹۰ درباره سامانه اعتبارسنجی/ تامین اجتماعی، ثبت احوال و فراجا ترک فعل کردند؟
  • جزئیات صورتجلسه کمیسیون اصل ۹۰ درباره سامانه اعتبارسنجی/ سازمان تامین اجتماعی، ثبت احوال و فراجا ترک فعل کردند؟